keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Glada vappen bara vatten hela natten!

Menikin sitten taas vapun suunnitelmat kokonaan uusiksi. Tarkoitushan oli viettää vappua kotona rauhallisissa merkeissä, mutta niinhän se ei sitten aivan mennytkään. Illalla lähdettiin Heinon kanssa käymään Tampereella kattelemassa hämeenkadun meininkiä. Todettiin meininki tylsäks ja lähdettiin takaisin kotiin. Arttu päätti kuitenkin meidän iloks lähtee Tampereelle, eipä siinä muuta kuin palattiin takasin Juupajoelle ja otettiin uusinta yritys. Menohan oli taas vapun tuntien melko sekavaa. Tuli morjestettua vanhoja luokkalaisiakin ja muitakin tuttuja näky. Tuli myös todettua kuinka paljon ihmiset on muuttuneet ja kuinka pitkä aika niistä yläaste ajoista onkaan.






















Melkosesti olin vissiin höpötellytkin kun nyt on kurkku tosi kipee ja aamulla oli äänikin vähän mennyt. Mutta onneks se vappu onkin vaan kerran vuodessa. Tampereelta lähettiin varmaankin kahden jälkeen takasinpäin ja siitä suunnistettiin Sakun mökille, jossa oli melkoisesti porukkaa. Sieltä sitten onnistuin suunnistamaan kotiin puoli viiden aikoihin. Ei mulla oo kyllä valittamista, se oli kaiken sen arvoista ja oli kivaa että pääs olemaan kavereidenkin kanssa pitkästä aikaa!

2 kommenttia:

  1. miks mulla ei näy tuol omassa blogissa et sulla olis tullu uusia postauksia...oon oikein oottanu että koska tulee. nyt en jaksanu enää oottaa vaan tulin varmuudeks kurkkaan ja näitähän on oikein kaks kipaletta! :D ja on muuten kiva juoksutrikoot alemmassa postauksessa :) jaa että sellanen vappu, voi voi voi! :DD no hyvä että oli kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh :( kiitos paljon :> Joo menikin tosiaan suunnitelmat uusiks :D

      Poista