tiistai 28. toukokuuta 2013

I'm gonna tell you something you don't want to hear!

Hellurei pitkästä aikaa. Viime sunnuntaina pääsin käymään pitkästä aikaa sotkussa ja ensimmäistä kertaa parolassa. Paljon komeita miehiä, no eei vitsi vitsi ;). Kävin kattomassa kultaa kun se oli tän viikonlopun kiinni. Sotkussa ei myyty ees hyviä munkkeja, joten oli turvauduttava turvalliseen vaihtoehtoon, jäätelöön.

Eilen mulla oli vihdoin se kampaaja, en oo saanut otettua tänne hyviä kuvia niiden oikeasta väristä. Ne on nyt päältä tummanpunaiset, eikä muutosta edellisiin juuri huomaa. Ainoastaan juurikasvu on kadonnut, mutta alta ne on värjätty tällä kertaa mustaksi ja tykkään niistä tosi paljon.

Tänään olikin oikein ratkiriemukas päivä. Käytiin varaamassa mulle aika yo-kuvaukseen jonka jälkeen lähdettiinkin Tampereelle. Minähän siinä tietysti innostuin ohittamaan 100 alueella 130 vauhtiin rekan ja poliisi tietysti sattui silloin tulemaan vastaan. Ohitus tulikin maksamaan 115e. Ei yhtään ketuta ei. Pääsin olemaan ensimmäistä kertaa poliisin takapenkilläkin. Aika huisia....not! Onneks ne oli mukavia ja heitti hyvää läppää. Mutta ehkä tästäkin oppii jotakin.

Huomenna taas töihin pitkästä aikaa pariks päiväks. Lauantai alkaa lähestymään jo melkoisella vauhdilla, jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti