maanantai 21. heinäkuuta 2014

Päivä Särkänniemessä!

Tänään vietettiin Santun kanssa koko päivä särkässä. Mentiin sinne kahdeltatoista kun se aukes ja lähdettiin vasta puoli tuntia ennen kuin se meni kiinni. Tuli syötyä ihan liikaa kaikkia herkkuja, hattaraa, pehmistä ja pitzaa. Käytiin myös varmaan jokaisessa laitteessa (ainakin minä), mutta ärsyttävää kun half pipe oli jostakin syystä kiinni tänään.

Särkässä on nykyään se uus alue, koiramäki. Mä en oikein tiiä mitä mieltä mä siitä olisin. Mun mielestä se edellinen pelkkä kotieläinpiha oli parempi. Tokihan tuollakin oli melkein samat eläimet, mutta jotenkin se vanha oli vaan parempi.

Sittenhä piti tottakai käydä kattomassa delfinaarion esitys. Ois saanut ostaa delfien, kuvan delfiinin kanssa. Voi morjes. Esitys oli kyllä taas kerran upee. Ainiin särkässä oli nyt uus laite, high voltage, joka ei nyt kuitenkaan kovin kummoinen ollu. Harmittaa että se tuli sen vanhan vuoristoradan tilalle ja sitä ei enää oo.

Tässäpä tämä meidän kesälomareissu. Loppu kesä painetaankin sitten varmaan taas töissä vapaiden sattuessa eri päivälle. Mutta tällasta tää on. Toivottavasti huomenna paistelee aurinko niin sais taas vähä lisää punaa pintaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti