keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Enjoy the little things!

Aamulla sain mukavan herätyksen kun mun tilaamani paketti saapui Dresslinkiltä. Tilasin aika paljon vaatteita. Kolme paitaa, parit legginssit, shortsit, mekon, hameen ja vielä varmaan jotakin muutakin mitä en muista. Kaikille tuotteille tuli toimituksen kanssa hintaa yhteensä ehkä joku 45e. No kiinalaista kamaa kun on. Mutta ainakin on erilaisia, kuin mihin suomessa törmää.

Perjantaina ollaan lähdössä käymään Virossa. Pieni viikonlopun kestävä perheloma ja suuntana Viru hotelli. Työt on tältä viikolta jo mukavasti pulkassa. Sain eilen kutsun kaljalle oikein numeron kera ja tänään sitten uudemman kerran. Jätin kuitenkin valitettavasti väliin. 

Kävin viime viikolla taas vaihteeksi kiertelemässä ikean ja löysin sieltä tollasen mini ''vitriinin'', joka mahtui sopivasti mun luukkuuni. Oli siinä melkoinen kantaminen kun paketilla oli mittaa yli kaksi metriä ja painoa varmaan 30kg. Siinä oli melkoinen työ ja tuska kammeta sitä autoon. Mutta onnistuin, kuin onnistuin ja tuossa se nyt komeilee. Voisin joku päivä kuvailla vaikka vähän paremmin täällä. 

Ens viikolla näkee pitkästä aikaa kavereita ja voi kuinka on ollutkin ikävä jo niitä ihania ihmisiä. Ensin Jenni ja Saara tulee katsastamaan vihdoista viimein tätäkin asuntoa ja sen jälkeen seuraavana päivänä olis tarkoitus nähä meidän terkka tyttö porukalla. Kivaa on siis tiedossa. Loppuun piti laittaa vielä kuva jossa päällä uusi huppari (näkyy tosi hyvin). Hintaa taisi olla se 6e.



1 kommentti: