keskiviikko 13. elokuuta 2014

Now is good!

Töitä on ollut ihan hirveästi. Eilen päättyi 11 päivän työputki ja sen kunniaksi päätinkin tilata vähän juttuja itelleni Forever 21:sta. Saapuisipa ne jo pian, oon niin malttamaton. Tänään suunnaksi otetaan Raision Ikea Santun ja parin sen kaverin kanssa. HUOMENNA MENNÄÄN KORKEASAAREEN! Oon niin innoissani, en muista ees koska olisin siellä käynyt. Löydettiin vihdoin yhteinen vapaapäivä ja mikäs sen parempi tapa viettää se. Toivottavasti olis vaan hyvät kelit. Perjantaina paluu arkeen ja takaisin töihin.

Ens viikolla on onneks pitkät vapaat. Sinnekkin on jo kertynyt mukavasti suunnitelmia. Maanantaina mennään Saaran ja Jennin kanssa mökkeilemään. Ihana nähdä taas, edellisestä kerrasta on kulunut hurjasti aikaa. Tiistaina olis tarkotus pidentää ripsiä. Tämän viikon sunnuntaina nähdään vielä Vaulan, Jennin ja Suvin kanssa. Siitä vasta pitkä aika onkin, mutta on niin hankalaa yrittää sopia päivämäärä joka sopisi kaikille. Tätä se teettää kun ihmiset asuu nykyään ympäri Suomea.

Vielä lopuksi vauvauutisia. Mua pyydettiin eilen kummiksi. Oon niin innoissani, että musta tulee pienen pojan kummitäti. Ihka ensimmäinen kummilapsi. Kaikin puolin elämä hymyilee tällä hetkellä. Vuokrasopimuksessakin on nyt kahdet nimet. Syyskuun alusta alkaen asutaankin sitten avoliitossa. <3



 

2 kommenttia:

  1. Tuli itsellekin hymy huulille, kun tätä luki....huokui niin paljon positiivisuutta!:) Pian nähdään!

    VastaaPoista