keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Kiireinen keskiviikko!

Tänään tapahtui vaikka ja mitä. Ensinnäkin koulupäivä oli pitkä, turha ja melko puuduttava. Sen jälkeen en kerennyt edes kotona käydä kun marssin suoraa kampaajalle. Tukka sai taas uutta väriä. Musta tuntuu että näin punaset nää ei oo koskaan edes ollu. Tällä kertaa vaan valitsin ite värikartasta värin. Se näytti aika tummalta punaselta, mutta siitä tulikin melko vaalea, kun taas joskus olen toivonut vaaleaa punaista ja lopputuloksena olenkin saanutkin sitten tumman.

Kampaaja käynti oli siis onnistunut. Sorruin ostamaan itselleni vähän hiustuotteita samalla. Sieltä päästyä menin kotiin ja kerkesin olla kotona ehkä vartin, kun kaveri jo soittikin ja sanoi olevansa mun pihalla. Ei muuta kuin takki päälle ja kohti jäähallia. Me käytiin kavereiden kanssa kattomassa Hpk-Kalpa peli. Mä tykkään kyllä lätkästä tosi paljon. Joten tuun taatusti menemään uudestaankin. Yhyy kerho hävis :(.

2 kommenttia:

  1. Lätkämatsit on kyllä livenä ihan jebou :) hiuksista kuvaa ja heti!

    VastaaPoista
  2. noo nekin jo haalistunu, aattelin kokeilla nyt sitä väri maskii.. ei oo järkkäriä täällä niin ei viitti ottaa kännykällä tai ei oo ollu inspistä :D!

    VastaaPoista