maanantai 23. syyskuuta 2013

Koulu höpinää!

Heipsansaa! Elossa edelleen. Aika on mennyt jotenkin tosi nopeesti. Koulukin on lähteny etenemään ihan hurjaa kyytiä. Viime viikolla harjoteltiin labroissa mm. vuoteiden petausta potilaan kanssa ja ilman, ja steriilien työvaatteiden pukemista ja käsien pesua sekä desinfioimista.

Tänään harjoteltiinkin sitten jo injektion laittamista valmiiks ja pistämistä sellaseen harjotuskappaleeseen. Torstaina meinataankin sitten jo katetroida nukkeja labran tunneilla ja ens viikolla laitetaankin jo injektioita toisiimme. Aika hurjaa.

Päivät on onneks aika rentoja. Käytännön juttuja on meillä varmaan joka päivä, joten tunneilla ei kerkee tulemaan tylsää. Ens viikon maanantaina mennäänkin jo harjottelemaan dementtia osastolle toisena päivänä aamu- ja toisena iltavuoroon.

Nyt mä oon höpöttänyt ihan liikaa koulusta. Mun tekis mieli alottaa joku uus harrastus. Ehkä myöhemmin syksyllä sillä jotain mulla olis jo mielessä. Ens viikolla mennään viettää vähän hokinaittia kavereiden kanssa. Mennään kattomaan Hpk - Kalpa peliä. Saas nähdä kumman puolella sitä oliskaan :).





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti