keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Haalaribileet!

Huomenna ne sitten olis, meinaan ensimmäiset opiskelijabileet. Kastajaisissa on tarkoitus kiertää ympäri Hämeenlinnaa erilaisilla rasteilla ja kierros päättyy iskelmä baariin. Mun haalarit näyttää viellä hirmuisen orvoilta, sillä puntteja koristaa vain vaivaiset kolme merkkiä. Mutta eiköhän ne tästä ala kasvamaan.

Koulu on lähtenyt käyntiin mukavasti. Meidän ryhmä on täynnä mukavia ihmisiä ja meitä on aika pieni porukkaa, muistaakseni kakskymmentä. Ite oon porukan nuorin, toinen tyttö taitaa olla myös samana vuonna syntynyt kun minä, mutta kaikki muut onkin vanhempia. Ja pisteenä iin päälle, meidän ryhmässä on myös yksi poika tyttöjen joukossa.

Meillä on ollut jo lääkehoitoteoriaa ja tietotekniikkaa, parin viikon päästä pitäis alottaa jo aktoriparin kanssa kotihoidon käynnit. Odotan innolla. Tää on jotenkin niin ihanaa kun kaikki on niin käytännönläheistä, tai vaikkei oliskaan, niin tietää että kaikki tieto tulee omassa työelämässä tarpeeseen.

Ens viikolla pitäis käydä myös sovittelemassa hoitsun asuja, jotta voi laittaa ne sitten päälleen labran tunneille. Tietysti niitä voi käyttää tulevissa työpaikoissakin. Nimineulatkin laitettiin tänään tilaukseen, joten pian niidenkin pitäis saapua.

1 kommentti:

  1. Noi haalarit tekee kestä vaan niin opiskelijan näkösen!:) lovin' it! mulla on tänää jo toiset opiskelijabileet :D

    VastaaPoista