maanantai 14. lokakuuta 2013

Syksy mene pois!

Kulta tuli mun luokse jo torstaina ja toi mukanaan tollasen suloisen ja ihanan yllätyksen. Mulla ei kyllä ollu vielä maljakkoo mutta mehukannu käy melkein samasta asiasta :D. Vietin viikonlopun Somerolla ja leivottiin yhessä ihan sika hyvii mokkapaloja :).

Koulujutut alkaa kyllä niin kasautumaan vaikka kuinka yrittää tehdä niitä alta pois. Ensimmäinen tenttikin on jo takana. Lisäks harmittaa se että kaikilla muilla on tää viikko lomaa, mutta meikä vaan kyhjöttää hämptonissa ja pääsee vasta ens viikolla lomailemaan. 

Huomenna olis tarkotus mennä juhlistamaan Lauran synttäreitä ja herkuttelemaan sen luokse. Onneks on vapaapäiväkin. Perjantaina on taas labrapäivä, ne on aina kivoja. Jos muistan oikein, niin päästään jo piikittämään toisiamme. 

Voi että mä vihaan syksyä. Oon ollu yli kuukauden kipeenä. Tälläkin hetkellä popsin rautaa anemiaani. Ehkä tää tästä helpottaa kun tulee talvi <3. Paljonpaljon parempi kun syksy. Harjottelujakso alkaa kohta. Pääsen viideks viikoks Juupajoen  vanhainkodille, ootan jo ihan innoissani sitä! :)

2 kommenttia:

  1. Onpas nätti ruusu:) Noniin, pääset sinne vanhainkodille...siistiä! No ens viikolla saat tuulettaa loman kunniaks ;p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo mutta ihan mälsää yksin lomailla. Suakin olis ollu kiva nähä! :D murmur. Jee kiva päästä vanhainkodille :)

      Poista