perjantai 20. heinäkuuta 2012

Putte Possun nimipäivää eilen vietettiin..!

Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisin saanut olla mukana... No joo toissapäivänä ne oli, mutta eikai se oo nii justiinsa. Lahjoja tuli taas aika paljon, vaikka en oottanut kyllä mitään. Koko viikko ollu mukaisa. Tuli käytyä muutaman kerran lenkilläkin. Kaikkein kivointa oli päivä Powerparkissa Juuson kanssa. Torstaina tosiaan mentii ja sattu oleen ihan hyvät kelit, ei liian kuuma, muttei liian kylmäkään. Eikä onneks satanukkaan. Jokainen laitehan meidän piti sitten käydä läpi. Oli kyllä aika hurjia, tai sitten musta on vaan tullut liian vanha. Kaikkiin kuitenkin uskalsin mennä vaikka ehkä hieman pelottikin. Varsinkin booster ja vapaapudotus oli hurjia, mutta kyllä me kaks kertaa kummassakin käytiin. Boosteriin olis menny ehkä useemmankin kerran, mutta jonot oli liian pitkiä.

Tässä ne hurjimmat laitteet.




                                            Kultaakin tais pikkasen jännittää laitteet!

Ihania kortteja joita sain ja äidiltä saatu lahja oikeella. Kauheesti vaatteita, enkä jaksanu yksittäin kuvailla nii tommone epämääräne mytty. Mutta paljon kaikkee kivaa ja erityisesti nuo kalevalan eura korvakorut.




 Kullalta saatu ihana Jack sammakko! Ja sitten söpö  pikkumyy muki, autoon tommonen uusi ilmanraikastin ja geisha suklaalevy, jonka kylläkin kerkesin syömään ennen kun sain otettua kuvan.

















Mummulta sain tollasen paidan ja mustan laukun.















            
 Kummitädiltä kaks pussilakanasettiä, dvd-boksin ja unisukat.

                                 Tylsyyden tappamiseksi kuvia, jotka otin junamatkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti