torstai 19. huhtikuuta 2012

Älä tyri nyt!

 Koeviikko vihdoin takana ja voisin sanoa vielä että melko hyvin tuloksin. Suurimmasta osasta kokeista tuli ysi. Nyt siis ilosin mielin alottelemaan uutta jaksoa. Nojoo pitää hehkuttaa vielä erikseen matikan koetta, josta tosiaan sain 9-. En oo ikinä saanu matikan kurssista kasia parempaa ja lisäks en avannu koko kurssin aikana kirjaa ennen viimestä iltaa, joten tuo oli siis valtava yllätys.



Misse on ihana kaveri, paitsi että se kiusaa muita poikia. Mutta maanantaina sekin leikataan, eli toivottavasti tulee rauhottumaan. Tää toinen kuva kertoo vain siitä, kuinka tylsää mulla on aamuisin, jos jää liikaa aikaa käytettäväksi. Ja nyt on vahingossa käynyt niin. Huomenna olis tarkoitus mennä autolla kouluun ja napata Jenni mukaan matkan varrelta. Eli siis saan nukkua melkein tunnin pidempään, ihanaa.



 Lopuksi vielä kuvia joistakin töherryksistä mitä nyt on tullut kokeiltua. Tekis mieli kokeilla marmorointia, mutta se näyttää syövän niin paljon lakkaa jokaiseen kynteen niin täytyy ostaa jotain halppiksia. Lisäks se näyttää tosi vaikeelta, joten en usko että tulen onnistumaan, ainakaan ensimmäisellä kerralla.

2 kommenttia:

  1. joo eli mennään autolla, okei! :) on tää blogi vaan hyvä, kun kaikki selviää täältä :D ja ihana kuva susta!

    VastaaPoista