torstai 28. kesäkuuta 2012

Joskus mä pelkään että tää on liian ihanaa!

Nyt aattelin tehdä tällasen työpostauksen jota oon jo pitkään miettiny. Kuvat on kylläkin vaan kännykän kameralla otettu työpäivän aikana, mutta saa kelvata nyt.

Mun päivä alkaa melkein aina sillä että leivon pullia myyntiin ja otan esille kaikke mitä sinä päivänä myydään. Sitten tietenkin kahvi pitää olla keitettynä ennen kello kymmentä, jollon avataan.

Tässä on sitten kuvia kahvilan sisäänkäynnistä. Talohan on siis tosi vanha ja välillä pelottaakin töissä että koska katto romahtaa niskaan tai muuta. Lisäki sielä tietysti on melko paljon hiiriä ja en oo kauheesti niiden ystävä. Silti toi rakennus on tosi viihtysä ja rauhottaa aika paljon.

                      Tässä on muutama kuva pirtistä joka on 1600-luvulla rakennettu.


     Tässä kuvat muista talon huoneista. Topelius kammari sekä Asunnan huone.

Vasemmalla oleva kuva on otettu vessasta, joka onneksi on uusittu vuosi, kaksi sitten. Oikealla olevassa kuvassa näkyy koko työasu kokonaisuudessaan. Ei ehkä sellainen jonka ensimmäisenä valitsisin mutta kyllä sitä pitää. Lisäksi kuvassa näkyy huikean suuri takahuone, jota jokainen on luullut isommaksi mutta jonka nopeasti toteaa olevan melko ahdas.



   Lopuksi vielä kuvat muista pihapiirin rakennuksista. Hollituvasta, jossa tällä hetkellä on käsityömyymälä, sekä aitasta, jossa säilytetään näytillä vanhoja esineitä.

Ehkä hieman tylsä postaus, mutta on tehnyt mieli tehdä tällanen. Ainiin varattiin tänään Viron matka elokuussa yhdeks viikonlopuks äitin kanssa. Kyseessä olis neljän tähden hotelli satamasta. Mukaan lähtee porukat ja kaikki vävy ja miniä ehdokkaat. Tulossa varmasti hauska reissu. En malttais odottaa!

2 kommenttia:

  1. kiva postaushan tää oli! <: toivottavasti tulee mukava reissu ja tuleekin ;D

    VastaaPoista