lauantai 4. helmikuuta 2012

Erottamattomat!

 Oli mukava viikonloppu Jennin ja Saaran kanssa! Perjantaina käytiin mun kyydillä apsilla, leivottiin pätkiskakkua, värjättiin mun hiukset, laitettiin kaikkien kynnet ja pidettiin hauskaa (:. Mentiin nukkumaan joskus puoli kahden aikoihin ja herättiin aamulla kuudelta. Seittemältä lähtikin juna jo kohti Tamperetta ja sielä oltiin jo kello 7:40 ja venailtiin kauppojen aukeemista päälle kaks tuntia. Vähä väsytti ja nukuinkin siinä hetken ja Saara vaan kuto villasukkaa. Kympiltä lähettiinkin kierteleen kauppoja. Löyty kaikkee kivaa ja taas meni paljon rahaa. Sitten käytiin syömässä raxissa. Ainii ja Saara kävi putkassa ottamassa ittellensä traguksen. Laitan tähän vielä kuvia ostoksista ja viikonlopusta. Jennistä tosi vähän kuvia kun se otti suurimmaks osaks nää kuvat. Huomenna vielä mennään kattoon sitä näytelmää. Sit pitäis tehdä terveystiedosta joku vanha YO-koe ja kääntää ruotsin kappale. Mua ei yhtään huvittais tuhlata hyvää viikonloppua siihen, mutta omapahan on vika kun aina kaikki pitää jättää viimetippaan!


Tein Saaran nakkisormiin tollaset seepra kynnet ja itelleni tollaset pinkit. Harmittaa ehkä vähän kun otin ne pantteri kuviot pois.


Tehtiin pätkiskakkua ja siitä tuli tosi tosi hyvää, vaikka se ei oikein aluks meinannu jäähtyy eikä toi päällinen jähmettyy tohon, mutta pääasiahan on että se on hyvää!








Oli tarkkaa hommaa laittaa kynsiä. Tuli kyllä täydelliset!

Saara se vaan neulo villasukkia asemalla kun ootettiin kauppojen aukasemista. Huomasin tossa vaiheessa että olikin ripsari jääny laittamatta, hupsis.
Maisteltiin taikinaa Saaran kanssa, Saara sai kaapia kulhon jämät kun mä otin suurimman osan (:












Löytyhän sieltä Tampereelta jotain! Tommonen pipo seppälästä ja h&m:stä vyö oikein edustaa tossa kuvassa ja tommonen söpö pikku laukku, jotka me kaikki ostettiin!










Sitten löyty only:stä tommonen valkonen laukku, jota voi joskus käyttää vaikka koulussa ja muutamat alusvaatteet.










Ja lopuks vielä cubuksesta tommoset vaaleet farkut ja ginasta timantti korvikset ja tommonen rannekoru, joka melkein näkyykin tässä kuvassa (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti