maanantai 9. tammikuuta 2012

Viikonloppu!

Oli kiva viikonloppu taas murun luona. Perjantaina pelailtiin monopolia, oli kivaa. Lauantaina mentiinkin kaupoille, eikä sieltä onneks ihan tyhjin käsin tarvinnu lähtee :) :

 Vilasta löyty tollanen mekko, johon kuulu vyö. Se makso vaan 10e joten mun oli pakko saada se. Tykkään siitä tosi paljon.
 Sitten löyty mm. 3 toppia JC:stä, jotka makso alle 4e/kpl. Lisäks semmonen sininen paita, mutta koska koira pissi niiden päälle ni en voinu ottaa niistä nyt kuvia, ennen kun ne tulee pyykistä. Sitte ostin kaks hiuspantaa ja ponnareita.













Seppälästä uus meikkilaukki, koska vanha kävi liian pieneks ja sitte tommonen kasvonaamio. Sittarista lisäks lämpösuoja.
 Kullan porukat oli ostanu joululahjaks tollasen puma pakkauksen, jossa on hajuvesi ja suihkugeeli. Hyvän tuoksusia (:!
Sain murulta vielä tollasen IHANAN seinälipun, oikeestaan varastin sen laatikosta, mutta nyt se onkin mun! :)















Tänään olikin sitte taas paluu arkeen ja koeviikon viimenen koe, äikänkoe. Meni aika huonosti tai ainakin tuntu siltä. No onpahan toikin jakso nyt takana. Jos mä skarppaisin ens jaksossa :D, aina kiva ajatella niin vaikkei se tuu toteutumaan. Tänään oli myös soittotunti, joka meni hyvin (tottakai), vaikka en koko loman aikana koskenutkaan pianoon. Nooh, tänä keväänä kun lopetan niin tulee 13 vuotta täyteen. Siihen on kyl mahtunu monia mutkia, mutta oon kuitenkin ilonen, että oon jaksanu soittaa. Jos menis ettii huomiset kirjat jostakin, hellurei!

1 kommentti:

  1. jooo varmaan sää saat tollasen mekon kympillä ja muutenkin kaikkia vaatteita, murrr! ihana haukku<3 :D nyt ens jaksossa oikeesti panostetaan, oikee tsempataan toisia! <:
    ps. iron maiden, not!

    VastaaPoista